Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)

Institute for Independent Business

Voor uitgebreide informatie over dit instituut verwijzen wij graag naar de website: www.iib.ws

De directeur/eigenaar van Comp8 Consultancy, Herman Bezuijen, is aangesloten bij dit grootste adviesnetwerk ter wereld op het gebied van bedrijfsadvies aan het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Iedere adviseur heeft  jarenlange ervaring op senior management niveau. Ook heeft elke IIB adviseur de strenge selectie van het IIB doorstaan en met succes het bijbehorende trainingsprogramma doorlopen. 
Uitsluitend hierna mag een adviseur zich een Accredited Associate noemen
IIB heeft wereldwijd meer dan 5.000 adviseurs geaccrediteerd, waarvan er ruim 180 in Nederland actief zijn.  Zij zijn allen generalist en weten hoe je een bedrijf moet leiden en organiseren. Daarnaast heeft ieder zijn eigen specialisme opgedaan tijdens hun jarenlange carrière in diverse branches en met alle denkbare achtergronden. Ook al is uw markt of situatie nog zo uitzonderlijk, binnen het IIB netwerk is er altijd wel een specialist op dat gebied te vinden. 


In de meeste gevallen blijft uw vaste contactpersoon aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geleverde advies van hemzelf en/of zijn collega Associate(s). De kosten worden vooraf met u besproken en overeengekomen. Factureren vindt dan ook in die gevallen plaats vanuit uw vaste contact persoon. Dat is wel zo makkelijk en vooral DUIDELIJK.