Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)

2continue - bedrijfscontinuïteit

Een aantal ervaren bedrijfsadviseurs hebben de handen ineen geslagen in een samenwerkingsverband onder de naam 2continue.
 
Verreweg het merendeel van onze associates zijn geaccrediteerde IIB adviseurs. Twee van hen hebben een Bizz App ontwikkeld. Middels deze App adviseren wij de directeur eigenaren om voorbereidingen te treffen voor het geval deze plotseling komt te overlijden. De functie van de eigenaar is vaak cruciaal in de bedrijfsvoering onder het motto “De vent is de tent”. Hiervoor werken we samen met juristen en notarissen voor de juridische aspecten en met fiscalisten voor de belastingtechnische aspecten die vaak een besparing opleveren voor de nabestaande(n).

Het unieke van de Bizz App is dat naast deze aspecten ook het bedrijfskundige aspect aandacht krijgt. Door middel van een Noodopvolgingsplan wordt een hele lijst van zaken die geregeld moeten worden bij overlijden besproken en vastgelegd. Ook de onderlinge samenhang tussen de juridische, fiscale en bedrijfstechnische aspecten wordt op deze manier gewaarborgd.

De combinatie van al deze aspecten maakt de Bizz App uniek en daardoor ook kostentechnisch zeer interessant. Vraag naar de continuïteitscan die Comp8 Consultancy voor u kan uitvoeren. Op basis van deze scan kan u maatwerk worden aangeboden op het gebied van bedrijfscontinuïteit. Lees meer over 2continue